Author Topic: Mech 4 mercs MP  (Read 2670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Mstenger404

  • Bondsman
  • *
  • Posts: 22
  • l33tp0intz: +3/-0
Mech 4 mercs MP
« on: June 11, 2008, 05:15:27 AM »
I just got mw4 mercs. But I hear microsoft completely shafted all the players and disabled the multiplayer, but a patch is available that reroutes the players to a multiplayer base that does support it.

any idea where to find this patch or if not how to just get the multiplayer working?
Intel Q9300 Quad~2.5Gh | PALIT GTX570 | ASUS GTX280 Dedicated PhysX | WD Velociraptor 300GB 10k RPM | WD Caviar Black 1TB 7,200 RPM | 4GB Patriot DDR3 1333mhz | Intel BOXDX48BT2 X48 | Corsair 1000Watt Modular PSU | Windows 7 Professional 64-bit | ASUS VG238H 23" 120Hz 3D-Ready

Offline Seraph

  • Lead Developer
  • Living Legend
  • *
  • Posts: 4183
  • l33tp0intz: +124/-1
    • The Living Legends Mercenary Unit
Re: Mech 4 mercs MP
« Reply #1 on: June 11, 2008, 08:14:38 AM »
Not sure about that ... we start our own servers atm. Will give you details once they are up.
Seraph - "The Can Man"
In the heat of battle, legends are born ...



Offline shadowkiller

  • Lead Level Designer
  • MWLL Developer
  • Lance Captain
  • *
  • Posts: 712
  • l33tp0intz: +38/-0
  • Particle Guru
Re: Mech 4 mercs MP
« Reply #2 on: June 11, 2008, 05:57:37 PM »
Hes talkin about a small batch file that changes a reg key to point to the mektek server instead of zonematch. www.mektek.net will have it. They will prob have it in the same spot as the mekpaks. If not jut search the forums.


(╯°□°)╯︵ ┻━┻

Angry coffee table flip attack!

Offline Seraph

  • Lead Developer
  • Living Legend
  • *
  • Posts: 4183
  • l33tp0intz: +124/-1
    • The Living Legends Mercenary Unit
Re: Mech 4 mercs MP
« Reply #3 on: June 11, 2008, 06:38:21 PM »
Yeah I thought so. Just thought he might be interested in playing with us :P
Seraph - "The Can Man"
In the heat of battle, legends are born ...



Offline Mstenger404

  • Bondsman
  • *
  • Posts: 22
  • l33tp0intz: +3/-0
Re: Mech 4 mercs MP
« Reply #4 on: June 12, 2008, 03:56:16 PM »
I guess no mp for me now, I actually don't own a legit copy. I have the ISOs for it, installed it like that and I used the no-cd patch to play.
Intel Q9300 Quad~2.5Gh | PALIT GTX570 | ASUS GTX280 Dedicated PhysX | WD Velociraptor 300GB 10k RPM | WD Caviar Black 1TB 7,200 RPM | 4GB Patriot DDR3 1333mhz | Intel BOXDX48BT2 X48 | Corsair 1000Watt Modular PSU | Windows 7 Professional 64-bit | ASUS VG238H 23" 120Hz 3D-Ready

Offline Aurora Paradox

  • Lance Sergeant
  • **
  • Posts: 353
  • l33tp0intz: +0/-0
  • Clan Smoke Jaguar Mechwarrior
    • The Home of Clan Smoke Jaguar
Re: Mech 4 mercs MP
« Reply #5 on: June 12, 2008, 04:25:41 PM »
I guess no mp for me now, I actually don't own a legit copy. I have the ISOs for it, installed it like that and I used the no-cd patch to play.

Yeah the mektek mech packs will ONLY work with a legit copy.  Check out amazon.com you should be able to find one easily.

Offline Masakari

  • I wont forgot to brung it next time :downs:
  • MWLL Developer
  • Star Colonel
  • *
  • Posts: 1733
  • l33tp0intz: +35/-1
  • Better safe than sorry.
Re: Mech 4 mercs MP
« Reply #6 on: June 12, 2008, 06:23:25 PM »
I have a legit copy and they don't work.


How i play this is it just for making it or playing and making it

Sherrell's legs...

Offline overwatch

  • Recruit
  • *
  • Posts: 164
  • l33tp0intz: +0/-0
    • The Living Legends Mercenary Unit
Re: Mech 4 mercs MP
« Reply #7 on: June 13, 2008, 08:05:03 AM »
I had the same problem Mas.  I think I might have replaced my exe foolishly.  Anyway, dug out the discs again, reinstalled, updated to point release 1, and then tried the mech packs again.  Worked like a charm.

“Let the word and the legend go before you. There are those who will carry both.”
The Living Legends